Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с електрическата система

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с електрическата система

Здравейте, днес отидох на работа всичко точно, като си тръгвах и седнах в колата видях, че на таблото външната температура седи на чертички. После като запалих електронния километраж започна да мига. Тръгнах и останових, че панела за прозорците на шофьорската врата не свети и не работи. Стигнах пред нас и още един проблем като заключих колата, шофьорската врата не се заключи. Мойто подозрение е, че се е прекъснало захранването към шофьорската врата. Та ако някой може да ме посъветва какво да правя и да даде добър електричар в София ще съм благодарен.

Не ти трябва специализиран електричар, Иди във някой от форумните сервизи първо за диагностика. Може просто да иска опознаване на модулите. Ако е нещо бърникана за да се въртят километри или ремап не както трябва, може да е разбутана.
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

Не знам за километрите, не мисля че има ремап. Карам колата от 6-7 месеца и не съм имал нищо подобно. А за модули не знам има ли такъв модул. Просто всичко което е на шофьорската врата не работи.

Comment

Обърни внимание на буксата между вратата и купето - почисти я и има вероятност от това да се оправи.

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

Благодаря откачих я малко contact cleaner и заспа.

Comment

Working...
          X